N O T Í C I E S
A C T U A C I O N S​
Juliol de 2020

Benvolguts amics,

sembla mentida que el món tal i com el coneixíem hagi canviat de cop i volta per culpa d'un virus... però la realitat és així de dura i colpidora, i fa que ens haguem d'adaptar a aquesta situació com sigui per continuar amb les nostres vides en la mesura del possible.

No és fàcil per a cap sector i molt menys pel cultural, que durant el confinament ha fet mans i mànigues per aportar un xic d'aire a les llars de tot el món amb propostes increibles i desinteressades, i actualment es veu greument afectat per les restriccions autoimposades per evitar la propagació del virus i conservar la salut dels més vulnerables. És per això que moltes de les actuacions que teniem ja concertades s'han hagut de cancel·lar però d'altres encara les podrem tirar endavant.

7

A G O

7 d'agost de 2020

Les Gunyoles

22h - explanada exterior del local

CANTADA EXCLUSIVA PER ALS SOCIS

14

A G O

14 d'agost de 2020

Guixers

19h - davant l'Auntament

15

A G O

15 d'agost de 2020

Guardiola de Font-Rubí

12:30h - pista poliesportiva

15

A G O

15 d'agost de 2020

La Munia

22:30h - a la pista poliesportiva

A aquestes us convidem a venir-nos a veure i a escoltar, amb la distància i aforament adequats a cada lloc i amb totes les mesures de protecció recomanades per, com a mínim, gaudir d'un estiu amb havaneres i que no puguem dir que aquest virus va trasbalsar completament les nostres vides ni ens va impedir del tot de fer aquelles coses que més ens agraden. Esperem veure-us en algun d'aquests esdeveniments.

 

Cuideu-vos molt!

© 2014-2020 Xató, grup d'havaneres.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now