N O T Í C I E S
A C T U A C I O N S​
Primavera 2021

Benvolguts i ben retrobats!

Després de gairebé 5 mesos sense actuar, el passat dia 5 vam poder celebrar la Festa Major petita de Santa Margarida i els Monjos, la qual s'havia hagut d'aplaçar un mes abans, i les sensacions que hi vam experimentar van ser intenses veient com el públic i nosaltres mateixos disfrutàvem de valent.

5

M A R

5 de març de 2021

Santa Margarida i els Monjos

FESTA MAJOR d'HIVERN

a les 19h local de la SC La Margaridoia

21

M A R

21 de març de 2021

Vilafranca del Penedès

FESTA PRIVADA

Sembla que finalment la situació sanitària comença a millorar i, tot i que encara dista de ser la desitjada, ens permetrà encarar la primavera amb l'esperança de que segueixi millorant i que ens puguem retrobar ben aviat als teatres i places per gaudir d'unes bones i merescudes cantades.

 

Mentrestant gràcies a Penedès Televisió hem enregistrat cinc temes del nostre repertori que es van emetre al final del programa QUEDEM AL VINSEUM els passats 22, 23, 24, 25 i 26 de març. Els podeu recuperar en el següent enllaç:

També hem reactivat l'edició del nostre proper treball d'estudi que va quedar aturada degut a la pandèmia i que confiem vegi la llum ben aviat.

Encarem amb molta ilusió aquest 2021 i esperem, aquest cop si, poder celebrar amb tots vosaltres el 21è aniversari de Xató mentre continuem aportant el nostre granet de sorra a la cultura i a la tradició.

Fins ben aviat!

Josep, Joan, Jordi i Ramon

© 2014-2021 Xató, grup d'havaneres.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now