N O T Í C I E S
A C T U A C I O N S​
Maig de 2020

Benvolguts amics,

desitgem que us trobeu bé de salut i que aquest confinament forçós per causa de la pandemia mundial pel COVID-19 s'acabi ben aviat i puguem tornar a gaudir amb seguretat de la joia de saludar-vos en persona, d'abraçar-nos i de compartir  cançons i música emocionant-nos plegats, tot i que ja veurem en quines condicions i forma.

?

J U N

Enguany voliem que fos un any que ens dugués coses bones i intentarem de totes totes que així sigui! Malgrat el cost de tantes vides (massa) i els entrebancs que ens planteja un futur ple d'incerteses procurarem, de moment des del confinament, no deixar de fer allò que ens fa feliços tot ahelant poder-ho fer en la vostra presència ben aviat. És per això que la família Xató volem donar molts ànims a tothom i sobretot als nostres fidels seguidors presentant un enregistrament realitzat amb pocs mitjans però amb moltes ganes: grabat exclusivament amb els nostres propis dispositius mòbils i cadascú a casa seva, el valset mariner titulat "En tres peus" és una de les noves incorporacions del nostre repertori i, amb música de Josep Maria Roglán i lletra de Carles teixidó, canta la història d'un gat "esguerrat pel descuit d'un pescador".

 

Inicialment teníem previst estrenar-lo en la primera cantada d'havaneres de la temporada, però hem volgut avançar-ne l'estrena i compartir-lo a les xarxes. Precisament, abans de veure'ns obligats com tothom a confinar-nos, havíem estat treballant intensament a l'estudi de grabació i amb diversos músics col.laboradors per ultimar els detalls del proper treball en format CD, el qual ens hagués agradat presentar durant l'estiu d'enguany ja que estem celebrant el 20è aniversari, però mentre hi hagi salut no ens fa res esperar i acabar la feina quan es pugui i l'any que vé ja celebrarem el 21è amb salut.

 

Volem dedicar aquesta estrena molt especialment a tots els qui han perdut alguna persona estimada a causa de la pandèmia: us enviem tot el nostre suport i molta força, i un agraïment especial a tots els sanitaris. Salut i havaneres!

Cuideu-vos molt !!!!

© 2014-2020 Xató, grup d'havaneres.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now