top of page

C o m p o n e n t s

DSC_0817.jpg

Joan Parellada Domingo, tenor. Nascut a Vilafranca del Penedès (1963) estudia solfeig, harmonia i cant amb la professora Àngels Miró entre d’altres, i trompeta amb els mestres Jaume Espigolé i Roger Rodríguez al Conservatori Superior de Barcelona. Membre fundador de la cobla Catània de Vilafranca i membre de l’orquestra Umbrel.la també ha realitzat cursos de direcció coral amb directors com Francesc Llongueres, Josep Anton Casas, Pep Prats, Jordi Casas... i ha estat col·laborador en varies ocasions de l’Orfeó Català i la Coral Càrmina. Va ser director de la Coral Ressò de l’Arboç i actualment és membre de l’Agrupació Polifònica de Vilafranca. També forma part de PiCARDA QUARTET, una formació "capel.la” (soprano, contralt, tenor i baix) i des de l’any 1992 és solista del Cant als Goigs a Sant Fèlix de Vilafranca.

DSC_0807.jpg

Josep Vila Campabadal, acordió. Nascut a Palau Solità i Plegamans (1984) cursa estudis de música al Conservatori de Sabadell i posteriorment obté el grau superior d’acordió a l'ESMUC. Guardonat amb nombrosos premis com a intèrpret solista i amb formacions de cambra i d'orquestra tant a Catalunya com al Euskal Herria, la seva visió musical l'ha portat interpretar diferents estils i projectes i a participar en diversos festivals de música clàssica, contemporània, tradicional, jazz... i en enregistraments de bandes sonores per a pel.lícules. Actualment imparteix classes a l'Escola Municipal i al Conservatori de Terrassa i també a l'Escola Pia de Sabadell, a banda de donar classes particulars adaptades al perfil i necessitats dels seus alumnes, tot compartint els seus coneixements per tal d'assolir l'objectiu de gaudir al màxim de la música mitjançant la constància, la disciplina i el treball ben fet.

DSC_0822.jpg

Jordi González Figueras, baríton. Nascut a Vilafranca del Penedès (1973) cursa estudis de piano amb el professor Josep Anton Mula i de solfeig i harmonia amb la professora Fina Satre així com la professora Maria Tresa Ximenes al Conservatori Superior Municipal de Barcelona. Autodidacta del cant, des de ben petit forma part de la coral infantil l'espinguet i el grup de caramelles del seu barri i, sota la direcció dels mestres Josep Anton Casas i Jaume Palau respectivament, s'inicia en les tasques de direcció coral. També ha format part de la Coral Laroc com a cantaire i director, ha estat director de la Coral de l'Alzinar de Masquefa i de la Societat Coral El Penedès de Vilafranca i actualment és director de la Societat Coral El Raïm de Sant Cugat Sesgarrigues.

DSC_0813.jpg

Ramon Sol Bujaldón, guitarra i veu baixa. Nascut a Vilafranca del Penedès (1957) cursa estudis de solfeig amb la professora Rosa Maria Torruella a Vilafranca i forma part com a cantaire de la Societat Coral El Penedès i l'Agrupació Polifònica de Vilafranca, així com de la Coral Aubada de Les Cabanyes del Penedès. Autodidacta de la guitarra també ha tocat la flauta dolça, la gralla i la gaita gallega. Antic membre del grup d'havaneres Xaloc des de l'any 1986 porta tota una vida entregat al món de l'havanera i el cant de taberna.

bottom of page